Відповідно з Рішенням методичної ради, Розпорядженням №5-32 від 13.10.2016 р. щодо запровадження в магістерській дисертації розділу «Розроблення стартап-проекту» Навчально-методичний комплекс «Інститут післядипломної освіти» КПІ ім. Ігоря Сікорського (НМК “ІПО”) проводить набір на курс за програмою підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників – «Основи інноваційного підприємництва».

Метою курсу є:
– надання теоретичних знань з основ інноваційного підприємництва, формування практичних умінь в перетворенні наукової розробки в інноваційний бізнес-продукт, затребуваний ринком, та створення бізнес-моделі комерціалізації науково-технічної розробки, в тому числі магістерської дисертації;
– подальше залучення науково-педагогічних працівників після успішно закінчення курсу за програмою «Основи інноваційного підприємництва» або, які мають практичні уміння в розробці стартапів, до створення на кафедрах науково-методичних груп щодо консультування та розповсюдження відповідних знань і досвіту при підготовці магістерських дисертацій (враховується в рейтингу НПП).

Звертаємо увагу:
1. Оновлена програма «Основи інноваційного підприємництва» розрахована на авторів та учасників інноваційних проектів (магістерських дисертацій), які готують свої пропозиції до комерціалізації (участі у конкурсі стартапів Sikorsky Challenge).
2. Навчатися за цим курсом можна незалежно від того, чи проходили навчання раніше за іншими курсами.
Зі змістом навчальних програм можна ознайомитися:
– на сайтах http://www.uiite.kpi.ua; http://www.ipo.kpi.ua (сторінка «Підвищення кваліфікації для співробітників КПІ ім. Ігоря Сікорського»)
– у відділі підвищення кваліфікації НМК “ІПО” (КПІ ім. Ігоря Сікорського, корпус 1, енергокрило, офіс 40, к. 1)
Загальний обсяг програм навчання складає 108 акад. годин (3,6 кредитів ECTS)

Графік навчання за програмами підвищення кваліфікації затверджується після фактичного формування груп і залежить від кількості наданих заявок.
Для зарахування на навчання за програмою необхідно подати до НМК «ІПО» (КПІ ім. Ігоря Сікорського, корпус 1, енергокрило, офіс 40, к. 1) заявку підписану керівником.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (044) 204-99-63.

Категорія: