В 2016 році на нашій кафедрі була започаткована магістерська програма “Інженерний дизайн”. Суть цієї магістерської програми – поєднати інженера з художником (але він повинен залишатись інженером). Вступити на цю магістерську програму може будь-хто, хто отримав базову інженерну освіту і хоче розвинути свої здатності до поєднання творчості та інженерії на базі сучасних інформаційних технологій проектування.


В 2016 році ми здійснили першій набір на цю програму – 7 студентів. Можливо ви пам’ятаєте, як взимку ми проводили конкурс-опитування серед усіх охочих у соціальних мережах, який з проектів, виконаних студентами-дизайнерами подобається найбільше. Тоді беззаперечну підтримку отримав проект Володимира Багінського із прототипом гоночного боліду. До речі, Володя пройшов школу гуртка “Формула Студент КПІ”.
І ось сьогодні приємна новина! Журнал АвтоЦентр опублікував статтю про майбутнє автомобілебудування, де своїми думками і своїм баченням поділились найкращі (за версією редакції журналу) автодизайнери. Нам дуже приємно, що серед них роботи Володимира Багінського. Переглядаючи роботи – https://www.autocentre.ua/news/concept/kak-budut-vyglyadet-avtomobili-cherez-20-let-po-mneniyu-ukrainskih-dizajnerov-349198.html, я думаю, що ви побачите, що роботи нашого студента відрізняються суттєво вищою степінню проробкою саме інженерних рішень.
Сьогодні ми вітаємо Володю і бажаємо його мріям втілитись у життя, але у нас є багато інших, не менш талановитих студентів, про роботи яких ми дізнаємось згодом.

Категорія: