Шановні викладачі та студенти!

Період внесення результатів атестації в систему «Електронний кампус» з 25.10.2017р. (14-00) по 06.11.2017р.
Внесення результатів припиняється з 07.11.2017р.

Викладачам нагадуємо, що для реалізації цього заходу необхідно:
1) відповідальним за ЕК – призначити кураторів на вкладці “Адміністрування” розділу “Куратор“;
2) кураторам – перевірити список групи, при необхідності внести корегування. Саме перелік студентів, якій відображується в даному списку, буде доступний викладачам для внесення результатів атестації.
Примітка: Розділ “Куратор” (оновлений). Для всіх підрозділ розділу реалізований експорт даних в Excel.
Впроваджений новий модуль “Логіни та паролі”. Даний модуль дозволяє куратору видати логіни та паролі студентам. При зміні паролю студентом – нові дані куратору не доступні. Якщо студент забув логін та пароль, то куратор має можливість нагадати поштову скриньку, яка була зазначена студентом при зміні даних.

3) викладачам – ввести власне навантаження, виставити атестацію. Прикріплений файл  (InsrAtest_v4.pdf) – інструкція  по внесенню результатів атестації.

Логіни та паролі для студентів будуть сформовані протягом 26.10.2017-27.10.2017рр. Сформовані логіни та паролі будуть доступні в розділі “Куратор” та надіслані відповідальним. Кураторам 1-го курсу потрібно буде видати логіни та паролі студентам своїх груп.

Впроваджений новий розділ “Кодекс честі”.
Дозволяє студентам та викладачам надати згоду, щодо принципів та норм, які визначені в наступних документах: «Кодексі честі НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»., “Правила внутрішнього розпорядку Національного технічного університету” та “Тимчасове положення про організацію освітнього процесу в університеті”.
Якщо користувач не надав згоду, доступ до функціоналу системи «Електронний кампус» буду закритий.

Впроваджений новий функціонал “Авторизація через facebook” .
Для можливості авторизації через соціальну мережу необхідно здійснити прив’язку до e-mail, який використовується для авторизації в соціальній мережі, та підтвердити запит на зміну.
Надалі вхід в систему здійснювати за посиланням https://ecampus.kpi.ua/

За інформацією КБІС.

Категорія: