Шановні колеги!

Інформуємо вас про те, що з 9 по 12 жовтня 2018 року на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського проходитиме VІІ Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2018».

Це одна з найголовніших і вже традиційна щорічна подія в сфері інноватики України. Фестиваль збирає не лише розробників проектів у багатьох галузях науки і техніки, але й представників великого інвестиційного бізнесу.

Метою Фестивалю є визначення найцікавіших і найактуальніших проектів у різних галузях техніки та надання авторам кращих з них допомоги в комерціалізації, створенні успішних стартап-компаній та виведенні інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки.

Участь у ньому беруть як визнані в професії фахівці та сивочолі професори, так і студенти та школярі, які лише обирають власний шлях у житті. Авторські колективи проектів-переможців конкурсу стартапів отримають можливість реалізувати свої проекти у середовищі Наукового парку «Київська політехніка» за підтримки грантових та венчурних фондів.

Запрошуємо авторські колективи ваших підрозділів прийняти участь у Фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2018».

Подати заявку на конкурс можна через сайт:

https://www.sikorskychallenge.com/startup-contest/

Категорія: