Коли: 30 листопада – 13 грудня 2020.

Календарний контроль виставляється за результатами, отриманими під час поточного навчання: студенти отримують певні види завдань, виконують їх і отримують бали, які додаються до вже наявних, згідно РСО. Результати календарного контролю заносяться екзаменатором у модуль «Календарний контроль» Електронного кампусу.

Що потрібно, щоб отримати позитивний результат по другому календарному контролю?
• Має бути виконано весь обсяг робіт, передбачених навчальним планом з певної дисципліни на момент контролю – детальніше прописано в рейтинговій системі оцінювання з даної дисципліни або ж можете уточнити у викладача.

Якщо я вже маю негативний перший календарний контроль з даної дисципліни чи стане це підставою для незадовільного результату по другому?
• Ні, якщо наразі ви ліквідували відставання в виконанні поточних видів робіт (домашні завдання, контрольні роботи, розрахункові роботи, лабораторні роботи), що призвели до попередніх негативних результатів і не наробили нових заборгованостей, то другий контроль має бути позитивним! Якщо ж ні, то так, ви вдруге отримаєте незадовільну оцінку.

Що буде, якщо з дисципліни, за результатами календарного контролю, маю дві незадовільні оцінки?
• Це означає, що такі результати можуть стати причиною недопуску до семестрового контролю, виникнення академічної заборгованості і, як наслідок, відрахування за невиконання індивідуального навчального плану.

Чи можна виправити результати календарного контролю?
• Ви можете надолужити відставання з певної дисципліни і закрити всі поточні борги до моменту проведення заліку чи екзамену. Але факт незадовільного результату календарного контролю ви не зміните.

Детально про календарний контроль.

З питаннями сюди.

Категорія: